Sport en spel

SHOW FILTERS

Poolhoogte

Toepassing

Een kunstgras ondergrond is ideaal voor een sport- of speelveld waar kinderen veilig hun gang op moeten kunnen gaan. De lange vezels van het kunstgras dempen een val en voelen ook nog eens heerlijk zacht onder de voeten.

Toont alle 3 resultaten

Kunstgras onder speeltoestellen of op een sportveldje heeft idealiter een wat langere vezel. Wij bieden u verschillende soorten die over deze eigenschappen beschikken.

Denk bijvoorbeeld aan Juno kunstgras, of de luxere kunstgrasvariant Flora.

Voordelen kunstgras op sport- en speelvelden

Een kunstgras speeltuin biedt verschillende voordelen ten opzichte van echt gras:

  • Kunstgras is enorm stevig. Dat betekent dat uw speelveld niet zal veranderen in een modderpoel of zandvlakte bij intensief gebruik.
  • De lange vezels breken de val van een kind. Als er wat gebeurt, zal het kind zachter terecht komen. U kunt er ook voor kiezen extra valdemping te plaatsen onder het kunstgras. Daardoor landt een spelend kind nog zachter.
  • Kunstgras is onderhoudsvrij. U hoeft er niets voor te doen om uw speelveldje groen en gezond te houden.
  • Kunstgras is duurzaam. Het blijft jaren liggen zonder te verkleuren of te verminderen in kwaliteit.
  • Kunstgras kan tegen een stootje. Ook voor wat betreft het weer. Maakt u zich geen zorgen als een strenge winter sneeuw en vorst met zich meebrengt.
  • Kunstgras onder speeltoestellen

Kunstgras onder speeltoestellen aanleggen vergt geen extra expertise. U kunt gewoon de stappen van onze instructie (link naar instructie) volgen, waardoor de grasmat uiteindelijk stevig en netjes op uw veld ligt.

Wel kunt u nog overwegen om extra valdemping te plaatsen onder de speeltoestellen, zodat u zeker weet dat de kinderen veilig kunnen spelen.

Heeft u vragen over kunstgras in de speeltuin of wilt u kunstgras bestellen? Neem dan contact met ons op.

3