Retourneren

Bij de aankoop van een product heeft u na ontvangst van het product 14 kalenderdagen de tijd om de overeenkomst (zonder opgave van redenen) te ontbinden. Hiervoor neemt u contact op met Kunstgras-uitverkoop.nl. De kosten voor het retourneren van de bestelling naar Kunstgras-uitverkoop komen voor uw eigen rekening.

U kunt het product retourneren/terugbrengen mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 kalenderdagen na ontvangst;
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt/gemonteerd geweest;
  • Het product is geheel onbeschadigd;
  • Het product zit in de originele verpakking.

Restanten
Heeft u bij het bestellen van de producten teveel besteld? Dan kunnen wij deze helaas niet retour nemen, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Breuk
Alle producten worden voor levering gecontroleerd op breuk of andere schade. Echter kan het zo zijn dat u bij de geleverde producten breuk ondervindt. Neem in dat geval contact met ons op.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen of te brengen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het magazijn van Kunstgras-uitverkoop zijn voor uw rekening. Wij kunnen de retourvracht voor u regelen via onze transporteur. De kosten daarvan bedragen €82,50.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstgras-uitverkoop.nl of het formulier voor herroeping gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

1