€ 23,95

Kunstgras Freya 30 mm

Kunstgras Freya 30 mm

 23,95

 23,95

Deze heldergroene kunstgrassoort oogt fris en is robuust qua kwaliteit. Met een sprietlengte van 30 mm is Freya een middenpolige kunstgras.

Tuin en gazon Sport en spel Balkon en veranda Beurs en event Camping (Dak)terras

Meerprijs afmetingen

Legadvies

Categorie:

Dier- en kindvriendelijk

10 jaar UV-garantie

Snelle levering

Kunstgras gronddoek

Bestellen per strekkende meter
€ 8,95

 

Kunstgras haken

Bestellen per omtrekkente meter
€ 0,65

Kunstgras instrooizand

Benodigdheden varieren per kustgrassoort
€ 8,95

Zelfklevende lijmband

Berekenen per meter waar het kunstgras gelijmd moet worden
€ 23,95

Het middenpolige Freya kunstgras heeft een stitch rate van 15750 per vierkante meter. Daardoor voelt de grasmat lekker stevig aan onder uw voeten.

Het gewicht van deze grasmat ligt op 2.28 kilogram per vierkante meter. Met dit gewicht blijft een Freya grasmat over het algemeen goed op zijn plek liggen.

Voordelen van Freya kunstgras

Freya kunstgras oogt door zijn fellere oogopslag heerlijk fris. Wanneer u een Freya grasmat in uw tuin legt, is de lente daardoor nooit ver weg.

De mat toont wat feller, maar zeker niet onnatuurlijk. Bij de productie van Freya kunstgras is slim gebruik gemaakt van verschillende kleurenschakeringen.

Door zijn robuustheid is Freya kunstgras perfect te gebruiken op sport- en speelvelden en in tuinen waar veel activiteit plaatsvindt. Kinderen vermaken zich er prima op en uw hond kan de lengte van deze grasmat zeker waarderen als hij even lekker in de zon wil liggen.

U ontvangt bij Freya kunstgras een UV-garantie van 10 jaar. Dat betekent dat wij u een nieuwe grasmat beloven als Freya kunstgras binnen die tijd door de zon verkleurt.

Overigens hebben wij er alle vertrouwen in dat Freya kunstgras zijn beloften meer dan waarmaakt en simpelweg niet verkleurt.

Freya kunstgras is een geweldige keuze wanneer u een laag geprijsde, sterke en frisse grasmat zoekt voor uw tuin of speelveld.

Extra informatie

Breedte

2m

Poolhoogte

30 mm

UV-Garantie

7 jaar

Toepassing

,

1