Kunstgras

SHOW FILTERS

Poolhoogte

Toepassing

Kunstgras-Uitverkoop.nl biedt goedkoop kunstgras van uitstekende kwaliteit. Ons kunstgras is beschikbaar in 6 poolhoogten. Op deze pagina vindt u een overzicht. Lees meer…

Toont alle 3 resultaten

 • € 23,95

  Kunstgras Freya 30 mm

  Deze heldergroene kunstgrassoort oogt fris en is robuust qua kwaliteit. Met een sprietlengte van 30 mm is Freya een middenpolige kunstgras.

  Tuin en gazon Sport en spel Balkon en veranda Beurs en event Camping (Dak)terras
 • € 15,95

  Kunstgras Gaia 20 mm

  Gaia kunstgras is een sterke, middenpolige kunstgrassoort. Dit gras leent zich uitstekend voor bedekking van uw balkon of dakterras.

  Tuin en gazon Sport en spel Balkon en veranda Beurs en event Camping (Dak)terras
 • € 17,95

  Kunstgras Juno (25mm)

  Deze middenpolige kunstgrassoort is ijzersterk en tegelijkertijd zacht onder de voeten. Juno kunstgras oogt als een pas gemaaid gazon.

  Tuin en gazon Sport en spel Camping (Dak)terras Balkon en veranda Beurs en event

Soorten kunstgras bij Kunstgras-Uitverkoop

Kunstgras-Uitverkoop.nl biedt goedkoop kunstgras van uitstekende kwaliteit. Ons kunstgras is beschikbaar in 6 poolhoogten. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Budget grastapijt Gaia

Ons laagpolige budget grastapijt is ideaal voor op uw balkon of rondom uw stacaravan.

Een laagpolige kunstgrasmat is onderhoudsvriendelijk en geeft een zomers, groen effect. Het is weerbestendig en slijtvast.

Populairste grastapijt Juno

Een Juno kunstgrasmat zit qua poolhoogte in het middensegment. De grasmat is nauwelijks te onderscheiden van echt gras en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Deze kunstgrasmat houdt geen warmte vast. Dat betekent dat u ook in de zomer kunt genieten van een heerlijk frisse ondergrond.

Exclusief grastapijt Freya

Onze Primera kunstgrasmat heeft lange, zachte sprieten en is daardoor nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Door de zachtheid van de mat is het ideaal voor een tuin waar vaak kinderen in spelen.

De kwaliteit van dit tapijt is zeer hoogwaardig. Onderhoud is nauwelijks nodig.

Kunstgras leggen

Wij bieden u alles wat u nodig hebt om in een handomdraai zelf zo’n eeuwig groene mat te leggen.

Uw tuin wordt binnen no-time een speelparadijs voor uw kinderen of kleinkinderen. Of een heerlijk oord om zelf te genieten van de rust om u heen.

Zelf kunstgras leggen is helemaal niet moeilijk. Naast een goede voorbereiding heeft u alleen de juiste aankopen en een goede instructie nodig. In beide gevallen helpen we u graag.

Hier vindt u een uitgebreide instructie voor de correcte aanleg van een kunstgrasmat.

Heeft u nog accessoires nodig? Kijk dan hier.

3