29,95

Zelfklevende lijmband

Zelfklevende lijmband

 29,95

 29,95

Voor het leggen van kunstgras kun je kiezen voor zelfklevende tape. Hiermee verbindt u zeer eenvoudig twee stroken kunstgras met elkaar. De rol is 30 centimeter breed en heeft een lengte van 10 meter.

Uitverkocht

Beschrijving

Kunstgrastape is voorzien van een zelfklevende laag en te gebruiken voor alle soorten kunstgras. Een rol zelfklevende kunstgrastape is 10 meter lang en 30 centimeter breed. De prijs staat vermeld per rol.

Maak van uw tuin een echte eyecatcher met één van onze kunstgrasmatten. Iedereen wil een tuin die het hele jaar door straalt, maar vaak zijn we te druk om onze tuinen ook nog eens op regelmatige basis te onderhouden.

Kunstgras voor in de tuin is een geweldige oplossing, omdat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is kunstgras zeer gebruiksvriendelijk. U kunt bijvoorbeeld zelf zonder veel moeite uw eigen kunstgras aanleggen.

Het gebruik van kunstgrastape

Wanneer u kunstgras aanlegt, heeft u vaak meerdere banen kunstgras nodig. Daardoor ontstaan naden in uw kunstgrasmat.

Het is natuurlijk zaak om die naden zo stevig mogelijk aan elkaar te bevestigen. Ten eerste omdat u een mooie, egale grasmat wilt en ten tweede omdat u wilt voorkomen dat iemand over zo’n randje valt.

U bevestigt twee stroken kunstgras simpel met kunstgrastape. Deze zelfklevende tape is simpel in gebruik en levert geen geknoei op. Dit in tegenstelling tot de 1- of 2-componentenlijm die men vroeger vaak gebruikte voor deze klus.

Met zelfklevende kunstgrastape bent u er zeker van dat uw tuin er perfect afgewerkt uitziet, ongeacht het aantal banen kunstgras dat u gebruikt.

Kunstgrastape bevestigen

Met kunstgrastape lijmt u de grasmatten in uw tuin zonder moeite aan elkaar.
U snijdt allereerst de zelfklevende tape op de juiste maat. Daarna legt u de tape onder twee stroken die u aan elkaar wilt bevestigen.

Leg vervolgens iets zwaars op de naad of loop er een aantal keer overheen. De tape plakt daardoor het beste aan het kunstgras.

In onze instructies leest u tot in detail hoe u de kunstgrastape onder de matten aanbrengt.

Goedkoop Kunstgras

Bent u op zoek naar goedkoop kunstgras van uitstekende kwaliteit? Wij hebben verschillende soorten kunstgras, die ervoor zorgen dat elke tuin er prachtig uit ziet.

Een voordeel van kunstgras is dat u het kunt plaatsen op plekken waar natuurlijk gras niet kan groeien, bijvoorbeeld in een schaduwrijke tuin.

Kunstgrastape kopen

Wilt u zelfklevende tape voor kunstgras kopen en heeft u hierover nog vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

Breedte

30 cm

Afwerking

Zelfklevend

Lengte

10 m

1