12,95

Kunstgras instrooizand

Kunstgras instrooizand

 12,95

 12,95

Instrooizand voor kunstgras bestaat uit fijne, ronde kwartszandkorrels. Het gebruik van instrooizand heeft een aantal voordelen. Zo is uw kunstgrasmat met zand zwaarder en dus stabieler. De inhoud van een zak instrooizand is 25 kilo.

Daarnaast houden de ronde korrels met hun vorm de kunstgrassprieten netjes rechtop. De grasmat behoudt hiermee zijn natuurlijke uitstraling. Bovendien werkt instrooizand als schokdemper, waardoor een val op het gras geen schaafwonden oplevert.

Uitverkocht

Het instrooien van een kunstgrasmat wordt ook wel inzenden genoemd. Voor het inzanden van een kunstgazon raden wij af om normaal zand te gebruiken.

Kunstgras instrooizand heeft een mooie ronde korrel en is een speciaal type gedroogd kwartszand. Daardoor is het ideaal voor zijn werking in het gras.

Het inzanden van een kunstgrasmat is vrij eenvoudig. U strooit het zand over uw kunstgazon. Vervolgens verspreidt u het zo goed mogelijk met een harde bezem, totdat uw hele grasmat gelijkmatig is bedekt met instrooizand.
Het intstrooizand verdwijnt vrijwel direct tussen de kunstgrasvezels.

Hoeveel instrooizand is nodig?

Wij adviseren 3 kilogram per m² bij kunstgras Veranda en Gaia en 5 kilogram per m² bij onze overige kunstgrassoorten.

De vermelde prijs is per zak van 25 Kg.

Goedkoop kunstgras

Bent u op zoek naar goedkoop en kwalitatief kunstgras? Wij kennen een ruim assortiment aan kunstgras. Daarnaast bieden we verschillende materialen die u nodig heeft bij de aanleg van deze kunstgrasmatten, zoals instrooizand.

Ons instrooizand is voorzien van de beste kwaliteit en is voordelig geprijsd.

Instrooizand voor kunstgras kopen

Wilt u instrooizand kopen en wilt u inschatten hoeveel u nodig heeft? Ons instrooizand voor kunstgras zit verpakt in zakken van 25 kilogram.

Wij raden aan om ongeveer 5 kilogram per m² te gebruiken.

Contact

Heeft u nog vragen over de aanschaf van instrooizand of over een ander product op onze website? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Extra informatie

Kleur

Naturel

Korrelgrootte

0.4-0.8 mm

Materiaal

Gekalibreerd zand

Vorm

Ronde korrels

Gewicht

25 kg

Afmeting zak

50x30x12 cm

1