0,80

Kunstgras haken

Kunstgras haken

 0,80

 0,80

U kunt uw kunstgras vastzetten met haken, zodat hij niet kan gaan schuiven. Ons advies is om elke halve meter minimaal 1 kunstgras haak te plaatsen.

Als u instrooizand gebruikt, maakt u de grasmat daarmee zwaarder. Hij blijft daardoor ook beter op zijn plek. In dat geval gebruikt u minder of zelfs geen haken.

Kunstgras haken hebben een lengte van 150 millimeter en zijn 3 millimeter dik. Ze zijn aan de bovenkant groen gespoten, waardoor ze niet opvallen in uw tuin.

Als u kiest voor kunstgras, kiest u voor een zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijke tuin. U legt een kunstgras tuin eenvoudig zelf aan.

Wanneer u dat doet, moet u er wel voor zorgen dat de grasmat op zijn plek blijft, ook bij intensief gebruik. Dat krijgt u voor elkaar met kunstgras haken.

Waarom kunstgras haken?

Kunstgras haken zijn vooral van belang wanneer u een tuin aanlegt zonder kantopsluiting. Denk hierbij aan kantplanken of opsluitbandjes. De haken dragen dan bij aan een goede stabiliteit.

Ook wanneer uw tuin wel van kantopsluiting voorzien is, zijn kunstgras haken een ideale extra stabilisator. Dit kan handig zijn wanneer uw tuin intensief gebruikt wordt door bijvoorbeeld spelende kinderen.

De kunstgras haken van Kunstgras-Uitverkoop zijn aan de bovenkant van een groene kleur voorzien die vergelijkbaar is met uw grasmat. Daardoor zijn ze mooi weggewerkt.

Plaatsing van kunstgras haken

Het is belangrijk dat u in ieder geval de hoeken van de grasmat vastzet met haken. De hoeken zijn namelijk de meest gevoelige delen van de mat.

Daarnaast raden wij u aan de kunstgras haken enkel te gebruiken bij hoogpolig kunstgras. Als u de haken in een laagpolige kunstgrasmat drukt, blijven ze vaak zichtbaar. Ondanks hun groene bovenkant levert dat een minder fraai totaalplaatje op.

Trek na plaatsing van de haken de omlaaggedrukte kunstgrasvezels weer omhoog. Hiermee verstopt u de haken en ziet het geheel er zo natuurlijk mogelijk uit.

Mooi en kwalitatief kunstgras

Bent u op zoek naar mooi kunstgras van uitmuntende kwaliteit? Ons assortiment biedt verschillende soorten kunstgras die zijn voorzien van de beste kwaliteit.

De grootste voordelen van kunstgras zijn de onderhoudsvriendelijkheid en het feit dat het heel eenvoudig zelf aan te leggen is.

Kunstgras haken kopen

Wilt u kunstgras haken kopen of heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op.

Extra informatie

Breedte

4 cm

Hoogte

15 cm

Diameter

3 mm

Afwerking

Groene camouflage

Materiaal

Verzinkt staal

Uiteinde

Scherp

1