4,50

Kunstgras gronddoek

Kunstgras gronddoek

 4,50

 4,50

Gronddoek legt u onder de kunstgrasmat. Het houdt de groei van onkruid tegen en stabiliseert de ondergrond. Ook bij intensief gebruik krijgt u geen kuilen of putten in uw kunstgras. Het stabilisatiedoek van Kunstgras-Uitverkoop is 1.6 meter breed en heeft een gewicht van 60 gram per m². Het gronddoek is te bestellen per strekkende meter.

Het gronddoek wordt standaard in 1.6m breedte geleverd, vul hieronder in hoeveel strekkende meter u nodig heeft.

Uitverkocht

De aanleg van een kunstgrasmat begint altijd bij de ondergrond. Een egale ondergrond zorgt er namelijk voor dat het kunstgras op zijn plek blijft, waardoor het uiteindelijk langer mee kan gaan.

De egale ondergrond zorgt samen met het gronddoek bovendien voor een goede afwatering van regenwater.

Een ander, niet onbelangrijk, voordeel van een gronddoek onder uw kunstgrasmat is dat het onkruid tegenhoudt. Het krijgt niet de kans om naar het licht toe te groeien.

Waar moet u op letten?

Voor de afwatering van het regenwater is het ook belangrijk dat er een goed zandbed onder de gronddoek ligt. Het gronddoek zorgt ervoor dat het zandbed eronder egaal en stabiel blijft.

U kiest op het balkon natuurlijk voor een andere ondergrond voor uw kunstgras dan in uw achtertuin. Wanneer de ondergrond bestaat uit planken kunt u ook het beste een gronddoek als ondergrond gebruiken.

Mooi en goedkoop kunstgras

Bent u op zoek naar goedkoop en mooi kunstgras van de beste kwaliteit? Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten kunstgras van uitstekende kwaliteit.

Stabilisatiedoek kunstgras kopen

Heeft u een kunstgras stabilisatiedoek nodig of heeft u hierover nog vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

Breedte

1.6

Gewicht

60 gram per m²

Kleur

Zwart

1