Kunstgras accessoires

Wist u dat u naast de grasmat nog een aantal kunstgras accessoires nodig heeft? In onze instructies vindt u alle materialen en gereedschappen terug. Hieronder vindt u een overzicht van de benodigdheden die u bij ons kunt bestellen. Lees meer…

Toont alle 4 resultaten

 •  4,50

  Kunstgras gronddoek

  Gronddoek legt u onder de kunstgrasmat. Het houdt de groei van onkruid tegen en stabiliseert de ondergrond. Ook bij intensief gebruik krijgt u geen kuilen of putten in uw kunstgras. Het stabilisatiedoek van Kunstgras-Uitverkoop is 1.6 meter breed en heeft een gewicht van 60 gram per m². Het gronddoek is te bestellen per strekkende meter.

 •  0,80

  Kunstgras haken

  U kunt uw kunstgras vastzetten met haken, zodat hij niet kan gaan schuiven. Ons advies is om elke halve meter minimaal 1 kunstgras haak te plaatsen.

 •  12,95

  Kunstgras instrooizand

  Instrooizand voor kunstgras bestaat uit fijne, ronde kwartszandkorrels. Het gebruik van instrooizand heeft een aantal voordelen. Zo is uw kunstgrasmat met zand zwaarder en dus stabieler. De inhoud van een zak instrooizand is 25 kilo.

  Daarnaast houden de ronde korrels met hun vorm de kunstgrassprieten netjes rechtop. De grasmat behoudt hiermee zijn natuurlijke uitstraling. Bovendien werkt instrooizand als schokdemper, waardoor een val op het gras geen schaafwonden oplevert.

 •  29,95

  Zelfklevende lijmband

  Voor het leggen van kunstgras kun je kiezen voor zelfklevende tape. Hiermee verbindt u zeer eenvoudig twee stroken kunstgras met elkaar. De rol is 30 centimeter breed en heeft een lengte van 10 meter.

Wat heeft u nodig om een kunstgrasmat te leggen?

Om kunstgras aan te leggen, heeft u naast de grasmat zelf nog een aantal andere dingen nodig. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Zelfklevende kunstgrastape

Zelfklevende kunstgrastape is nodig om twee stroken kunstgras stevig aan elkaar te bevestigen. Het zorgt ervoor dat de randjes van de stroken niet omhoog gaan staan. De sterke lijm zorgt ervoor dat iedereen zonder problemen op uw grasmat kan rennen, spelen en stoeien.

Kunstgrashaken

Kunstgrashaken zijn ideaal om uw kunstgrasmat stevig in de bodem te verankeren. Vooral als u geen gebruik maakt van kantopsluiting is een extra verankering nodig.

U duwt simpelweg de haken in de grond door de grasmat heen. Voor het stevigste resultaat raden wij u aan om per halve meter kunstgras één haak te gebruiken.

Instrooizand

Om de kunstgrasmat volledig tot zijn recht te laten komen, kunt u gebruik maken van speciaal instrooizand. Dit zand bestaat uit mooi afgeronde korrels die uw grasmat niet beschadigen.

Integendeel. Door het instrooizand blijft uw mat beter op zijn plaats en blijven de grassprieten mooi rechtop staan.

Gronddoek

Een gronddoek stabiliseert de egaal gemaakte grond onder het kunstgras. Daarom wordt zo’n doek ook wel stabilisatiedoek genoemd.

Een gronddoek heeft als bijkomend voordeel dat onkruid niet de kans krijgt om onder de kunstgrasmat te groeien.

Koop uw kunstgras accessoires bij kunstgras-uitverkoop.nl

Kunstgras-uitverkoop heeft een mooi assortiment accessoires voor u klaarliggen.

Bestel uw accessoires bij kunstgras-uitverkoop en u legt zonder moeite een kunstgrasmat aan.

4